Att vara kund hos oss

Vi har kostnadsfri juridisk hjälp för befintliga kunder och dig som vill bli kund hos oss.

Hos oss har du en verksamhetschef, med hög tillgänglighet, som ansvarar för din assistans. Redan när du vill träffa oss för att få mer information om vad vi kan göra för dig så får du träffa den verksamhetschef som kommer att ansvara för din assistans om du väljer att bli kund. Vi har inga säljare eller kundinformatörer som de också kallas i branschen. Våra kunder har lyft att det blir ett tydligare och mer kvalitativt möte, när den som ska ansvara för assistansen är med direkt från början, och vi håller med!

När du träffar oss och berättar vad som är viktigt för dig för att du ska kunna leva som du vill och känna dig trygg med din assistans, så berättar verksamhetschefen hur denne kan tillmötesgå dina önskemål. Vi ser denna direktkontakt utan säljande mellanhänder som bästa garanten till att vi har förstått varann rätt direkt från början för att kunna leverera en trygg assistans, såsom du vill ha den.

Vi har medarbetsledare i våra assistanser, som är en befintlig personlig assistent med utökat ansvar att hantera korttidsbemanning och kan också vara en förlängd arm från verksamhetschef till de personliga assistenterna. Vi har sett att våra kunder uppskattar detta sätt att arbeta på. Upplägget frigör mer tid för verksamhetschef som hinner ha mer kundkontakter, givetvis alltid utifrån hur du som kund önskar att kontakten ser ut samt med vilken intensitet. Likväl frigör det tid till att verksamhetschefen hinner fokusera mer på våra personliga assistenter samt jobba med assistententernas kompetensutveckling och kvalitativ rekrytering. Detta sammantaget leder till ökad kontinuitet då vi får behålla kompetenta medarbetare, både personliga assistenter och verksamhetschefer.

18187-280

Vill du bli kund?

Hör av dig så kommer vi hem till dig eller träffas på något av våra kontor, för att höra vad vi kan göra för dig. Hos oss får du personlig assistans av hög kvalitet, genom:

  • Egen verksamhetschef med rimlig arbetsbelastning vilket möjliggör högt kundfokus
  • Tillgång till kompetent jurist med många års erfarenhet av assistans
  • Nära samarbete mellan kund, assistent och verksamhetschef
  • Hög tillgänglighet samt kristelefon dygnet runt, året runt
  • Kompetensutveckling till assistenterna och verksamhetscheferna
  • Ett av branschens bästa kollektivavtal för dina personliga assistenter
  • Stolta medarbetare
  • Det är enkelt att byta assistansutförare, vi håller i alla bitar och det enda som krävs av dig är att du tar ett beslut om att byta!
gruppbild

Salla Koistinen

VD för Azalea Care

Tveka inte att höra av dig till mig vid frågor eller funderingar.

Kontaktformulär

Våra kunder säger:

  • Vi är så otroligt nöjda med er som assistansutförare, våran verksamhetschef är fantastisk på alla sätt, men framförallt så lyhörd och så tillgänglig. Om man ringer och inte får svar direkt så vet man att det snart ringer tillbaka vilket känns så tryggt. Det ger också en trygg känsla att de andra verksamhetscheferna på kontoret är insatta i vår assistans, så det märks ingen skillnad när våran verksamhetschef till exempel är på semester