Att vara medarbetare hos oss

För oss är det självklart att assistansen alltid utgår från hur kunden vill att den utförs. Vi fokuserar också på våra medarbetare då de är det värdefullaste vi har.

För oss är det självklart att assistansen alltid utgår från hur kunden vill att den utförs. Vi fokuserar också på våra medarbetare då de är det värdefullaste vi har.

Att jobba som personlig assistent kan se väldigt olika ut beroende på vilken funktionsnedsättning kunden har, likväl för att vi alla är olika individer vare sig vi har en funktionsnedsättning eller inte. Som personlig assistent kompenserar du för det kunden inte klarar av att göra själv, så att denne kan leva som andra i så hög utsträckning som det är möjligt. Att jobba i en annan människas hem ställer stora krav på dig som assistent, det kan även finnas en familj att ta hänsyn till. Det gäller att ha fingertoppskänsla för att läsa av hur kunden vill ha det i olika situationer.

Vi ställer höga krav på våra assistenter, i gengäld får du ett givande arbete med ett ständigt lärande. Vi har ett av branschens generösaste kollektivavtal samt ger våra personliga assistenter den kompetensutveckling som behövs för att känna sig trygga i sitt arbete. Detta för att kunna leverera en trygg assistans av hög kvalitet för våra kunder, av medarbetare som är stolta över sitt jobb och sin arbetsgivare. Våra värdeord är trygghet, stolthet, kvalitet och dessa jobbar vi utifrån. Varje dag.

På Azalea fokuserar vi också på våra verksamhetschefer så att de har en rimlig arbetsbelastning och bra ledarskapsutveckling. Detta för att vi tror på kontinuitet och vill behålla duktiga medarbetare.

Som personlig assistent hos oss får du:

  • En tillgänglig och engagerad verksamhetschef med rimlig arbetsbelastning
  • God arbetsmiljö
  • Närhet kund, assistent, verksamhetschef
  • Friskvårdsbidrag om 1,50 kr per arbetad timme, max 1500 kr per halvår. Gäller även vikarier
  • Fräscha arbetskläder till alla som önskar det
  • Möjlighet till utökat ansvar genom att bli medarbetsledare
  • Kollektivavtal
  • Kompetensutveckling
jobbamedoss
startsidaa

Lediga tjänster

Verksamhetschef till Karlstad

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipi sicing elit sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua enim adi.

Platsansvarig till Västerås

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipi sicing elit sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore et dolore magna aliqua enim adi.

Våra medarbetare säger:

  • ”Jag stormtrivs på jobbet sen min kund bytte utförare till Azalea. Vi har fått så bra bemötande av cheferna och jag känner att de pratar med oss istället för till oss och det tycker jag är så viktigt. I min arbetsgrupp har det tidigare varit stora problem med bemanningen och nu när vi är på Azalea och har medarbetsledare så är det en jättestor skillnad, allt har blivit så mycket enklare. När vi medarbetare hanterar korttidsbemanningen så hinner cheferna se över vår arbetsmiljö och fokusera på kunderna på ett helt annat sätt. De hinner vara chefer istället för bemanningsassistenter och det gör stor skillnad för oss och kunderna!”

  • ”För mig är det viktigt med en tillgänglig chef som är engagerad i sitt arbete. Jag uppskattar också raka rör, har jag ett förslag eller en idé så vill jag ha ett svar på om det är genomförbart eller inte. Jag har inga problem med att ta ett nej, det viktiga är att jag får snabb respons och känner att min chef uppskattar mitt engagemang och så fungerar det på Azalea.”