Verksamhetschef i Karlstad

Verksamhetschef

Karlstad

Om tjänsten

Vi behöver ytterligare förstärkning i Karlstad, är du vår nya verksamhetschef?

Du ansvarar för ett antal kunder och är närmsta chef till kundens personliga assistenter. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Vi har korta beslutsvägar vilket innebär att vi löpande gör förbättringar i verksamhetsdriften för att alltid jobba på bästa möjliga sätt från tid till annan. Du har god möjlighet att påverka bolagets utveckling.

Det är viktigt att ha förmågan att arbeta proaktivt och ligga steget före. Du följer både ett års- och månadshjul för att kunna planera ditt arbete med god framförhållning. Inom assistans uppstår akuta saker att hantera, och för att ha tidsutrymme till det krävs att det strategiska arbetet gjorts proaktivt.

Du arbetar affärsmässigt för att säkerställa att verksamheten håller en hög kvalitet med trygga och nöjda kunder och stolta medarbetare.

Vidare ansvarar du för att;

  • Bedriva kvalitetsarbete enligt IVOs riktlinjer och hålla dig uppdaterad på gällande lagstiftning inom verksamhetsområdet
  • Rekrytera personliga assistenter
  • Utifrån arbetsmiljöansvar bedriva det systematiska arbetsmiljöarbetet enligt de lagar och riktlinjer som reglerar detta
  • Lägga budget för din enhet samt följa upp och rapportera din enhets ekonomiska resultat till VD månadsvis. Du får den stöttning du behöver.

 

För tjänsten krävs;

  • Högskoleutbildning om minst 120 poäng, exempelvis personalvetare, socionom eller social omsorgsexamen eller annan högskoleexamen som kan prövas likvärdig.
  • Minst två års erfarenhet av att vara chef inom personlig assistans med goda vitsord
  • Goda kunskaper i svenska samt god kommunikativ förmåga i tal och skrift

Som person behöver du vara driftig och målinriktad och ha en mycket god förmåga att sätta dig in i och förstå vad våra kunder behöver för att känna sig trygga med sin personliga assistans och att vi är det givna alternativet för att leverera den personliga assistansen

Goda referenser från tidigare arbete inom området

Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Placeringsort, Karlstad

Skicka in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt kandidat.

Kontaktperson

Salla Koistinen

VD för Azalea Care

Tveka inte att höra av er till mig vid frågor eller funderingar.

Ansökan mailas till Salla